Op vrijdag 14 november was de kookclub te gast in de Stadsveteraan,  twee nieuwe leden wonen: Wilma en Lander. Om 16 uur startte de voorbereidingen van het menu, bestaande uit pastinaak soep, oosterse komkommersalade en mango stirfry. Als dessert kwam een plantation banana custard op tafel.

Het schillen, snijden, kloppen en pureren werd met de nodige creativiteit gedaan, met de recepten bij de hand. Het kookteam volbracht de taken soepeltjes. Er werd gewokt, gekookt en de oven zorgde voor een warm toetje, alles bij elkaar een gesmeerd verlopende kooksessie. 

Over smaak valt niet te twisten. En dat gebeurde ook niet, want de gerechten waren heerlijk. Het hoofdgerecht was een boeiende mix van mango, wortel, ui en garnalen plus een tempeh variant voor de vegetariërs onder ons. De wijnen (rood, rose en wit) pasten er prima bij. We sloten af met koffie en thee.

De avond was zeer geslaagd! Hieronder de recepten voor iedereen die de gerechten eens wil proberen: